top of page

ZANGERES

Tijdens uw ceremonie, bedrijfsborrel, diner, huwelijk, doop of herdenkingsdienst.

Door haar veelzijdigheid is Jeanine inzetbaar als sessie zangeres voor ieder genre. Jazz, pop, rock of klassiek. Juist door haar ervaring kan zij zich aanpassen naar iedere gelegenheid en weet hierdoor een professioneel optreden neer te zetten.
Niet alleen als uitvoerend zangeres, maar ook voor het bedenken van vocal- arrangementen en band-coaching! Als sessie-zangeres heeft Jeanine al veel ervaring opgedaan tijdens diverse muzikale projecten, van Fleetwood Mac tot '90 tributes, heel divers! Juist die diversiteit is wat Jeanine zo aanspreekt en motiveert om het beste uit haarzelf te halen.

DSC08782.JPG
Lone Microphone

VOICE OVER

Voor het inspreken van commercials, bedrijfsvideo's in Nederlands of Engels.

Vanuit haar thuisstudio spreekt zij de gewenste tekst in. Je ontvangt de gesproken tekst als een audiobestand. Alles binnen 24 uur! Professioneel en doelgericht.

Tarieven: 

0-100 woorden -> 150,- euro

100 - 500 woorden -> 250,- euro

500 - 1000 woorden -> 400,- euro

1000 + woorden -> op aanvraag

Over Jeanine: Muziek

PRESENTATIE

Presentatrice of dagvoorzitter van uw evenement:

Naast alle muzikale activiteiten heeft Jeanine Roos ook een passie voor presenteren. Als dagvoorzitter van uw seminar of evenement kan zij de juiste verbinding leggen voor het programma van de dag en stelt altijd de juiste vragen als het gaat om interviews of productpresentaties. Met een klein beetje humor zorgt Jeanine voor een productieve dag/avond en dit zou zelfs nog gecombineerd kunnen worden met live muziek.

Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken! 

Jeanine als presentatrice
Over Jeanine: Over
bottom of page